2.4.2014

Tuli taas ostettua

tai kohta jo viikko sitten, mutta kun en ilkeä kaikkea kerralla kertoa näyttää.... Oon heikkona näihin, monet sen tietävätkin (ja ymmärtävät yrittävät ymmärtää tätä naispoloista...) Mutta - muistakaa, mitään ei saa, jos ei luovu jostain. Se on mottoni näissä hankinnoissa.

Varmaan arvaattekin, mistä nämä ovat peräisin, joten pitemmittä puheitta kuvia jakoon. Uusimpina hankintoina kaunis tarjotin tassujaloilla ja lasinen mausteikko alustalla:

Kävin piipahtamassa tänään paikallisessa ja olin tosi pihillä päällä - päälle löytyi 3 euron paita. Niin, että en mä aina tuhlaa - tavaroihin ☺ 

Se on yllättäen taas keskiviikko ja viikko näyttää siltäkin osin valoisalta. Loppuun pari kuvaa Pörristä ja "uusista kissaystävistä":

Mitä sä tänne tuut kuvaamaan?!

Ai, eikö se olekaan Lemmy?! Täh !

Kissakoristeet on tehty aidosta kaninkarvasta ja ovat olleet kuopuksen lemppareita jo ennen eläviä kissaystäviämme. Pörri on löytänyt uuden paikan katsastaa pihamaan lintuja ja hyvinhän nuo kaikki kolme sopivat lipaston päällä oleilemaan.

Rentoa viikon puoliväliä kaikille !

8 kommenttia:

 1. Minä jo hätäännyin että mitä mitä mitä Lemmylle on tapahtunut....kun nopeesti vilkasin :)
  Tuli ihan turhia syrämmentykytyksiä!

  VastaaPoista
 2. Tuo mausteikko on kyllä hieno!! Minäkin katsoin ensin että miten Lemmy on niin erinäköinen, itseasiassa hiukan Pörrin ilme :)

  VastaaPoista
 3. Hienoja löytöjä taas <3 ihania nuo kissalelut, vaikka oikea kisu onkin ihanin

  VastaaPoista
 4. On ne kauniit löydöt:)) Ja jestas nuo kissat, ihan meni täydestä tuo lelukissa;)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...