5.8.2012

Sää puhuttaa, muttei anneta sen haitata

Lauantaina täällä näytti tältä. Minä kävelin levottomana kuin pieni sika ympäri taloa ja voivottelin säätä (perheparka...) Ikkunoita auottiin ja suljettiin, sillä välillä tuo pirun ilma oli jo menossa pois, mutta tuli kohta jo takaisin ;D Lämmintä piisasi.
Sitä tuli aivan maahan asti
ja osa yritti samantien takaisin yläilmoihin...
Nauhuksetkin huojuivat sateen voimasta.
Nyt oli huonot kesäsäät ;DD Mikäs sen piristävämpää kuin vanhojen aarteiden metsästys sen sijaan (kuka ois uskonut...). Sunnuntaina ollaan saatu nauttia auringosta ja lämmöstä, ihan ok keli ;D

Mutta palataan vielä hieman lauantain touhuihin. Rompetta tuli taas lisää (sori...)

Mukaan ei lähtenyt kuitenkaan läjäpäin tavaraa (daa-a, uskokaa vain!). Parista löydöstä kuitenkin kuvia. Onko kellään tietoa tällaisesta lasisesta tarjoilulautasesta? En tiedä ikää enkä valmistusmaata, mutta 2 euron hinnalla se lähti meille:
Sitten Apila-purkki, sinisävyinen, erikoisen muotoinen. En ole törmännyt moiseen muotoon aikaisemmin. Minusta se on aika veikeä, kapenee yläosasta:

Se noista romppeista. Löysin jonkun blogin kautta taannoin (minulle) uuden, pienen nettiputiikin Villa Himan ja kliks, kliks, taas sitä mentiin ! No, ei vaiskaan. Tällaisen peltisen magneettitaulun 2 magneetilla innostuin tilaamaan. Siinä oli jotain meikäläiseen vetoavaa (seli, seli):


Ja koska mä rakastan kaikkea peltistä, laitan kuvan vielä yhdestä lomaostoksesta...heräteostos, joka lähti koristeeksi keittiön ikkunaan:

Huomenna vapaapäivä ja pitää aloittaa poikien koulutta(utu)minen aamuherätyksiin ;D Juu, ja iltaisin olisi tietty hyvä mennä ajoissa nukkumaan. Kuopus kun kyselee joka ilta: "Moneenko asti tänään valvotaan?" Veikeä hymy kasvoillaan... No, mä olen ollut nakit silmillä jo paljon ennen muita, joten kellontarkkuudella en ole voinut hänelle vastata ;D

Leppoisaa sunnuntai-iltaa kaikille!

Toivotteleepi onnellinen 4-kertainen täti...
Lauantaina syntyi (jälleen) yksi poika sukuun ;D
Good work, sis

14 kommenttia:

  1. Meillä satoi tänään aamupäivällä aivan mahdottomasti, kaikkialla muualla näytti olevan sininen taivas, vain meidän kohdalla satoi. Tunsin olevani kuin kissa pistoksissa, eihän siinä mikään muu auttanut kuin lähteä shoppailemaan.... ja sieltä palatessa aurinko taas paistoi ;-D
    Kivoja ostoksia olet tehnyt ja hyviä kirppislöytöjä, niitä ei voi koskaan olla liikaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, kyllä hätä keinot keksii auringon saamiseen *hih*

      Poista
  2. Jostain syystä rivarissa asuessa ukkoset oli ihan jees. Mutta sitten kun muutti tänne korpeen niin niistä tuli vähän vähemmän jees=)

    Ihania löytöjä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä muistan kanssa rivarissa asumisesta, etten pelännyt ollenkaan. Jännä juttu! Maalla (mummolassa) ollessa nuorena jäi pelko kytemään ja nyt tuntuu yhtä pelottavalta *hui*

      Poista
  3. Mä en oo sadetta nähnyt (siis kunnon sadetta) piitkään. Tulis ja pesis partsin puhtaaks! Se on kai se meri joka puhaltelee sadepilvet pois.

    On toi magneettitaulu tosiaan vetoava :D

    Onnea tädille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Kristi! Mä oon niin happy ;D

      Onnellinen, ettet ole kunnon sadetta nähnyt ja ihana meri ;D Tuollainen sade pesee jo kukat ruukuistakin pois...Arvaa vain, moniko on enää elossa...Eipähän tarvitse itseään nyt syyttää *heh*

      Poista
  4. Täällä kans sataa ja sataa:(

    VastaaPoista
  5. Heinäseipäät näyttävät sateessakin hyviltä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, ne kestää vaikka mitä! Varsinkin katseita ;D

      Poista
  6. Täälläkin satoi lauantaina ja käytiin sitten iskällä järjestelemässä paikkoja. Jo oli aikakin! Ainakin kaksi vuotta on ollut samat tyynynpäälliset ja pöytätabletit. Äidin elossa ollessa ne on viimeksi vaihdettu. Nyt suunniteltiin verhojenkin vaihtoa myöhemmin syksyllä, et usko, miten iskä piristyi :) Kyllä ne miehillekin näkyy tärkeitä olevan nuo pienet kodin muutokset :)
    Eilen sitten keräiltiin mustikoita ja paistoin illalla piirakkaakin.
    Hienoja ostoksia olet jälleen tehnyt. Mie en edes muista, milloin olen kirppiksellä käynyt. Kuten olen aiemminkin sanonut, ei täällä edes huvita mennä. Tavarat vaihtuu hitaasti ja on vain yksi hyvä + pari muuta kirppistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti on ollut isänne iloissaan! Pienet eleet ja visiitit piristävät varmasti, ihana asia!!

      Joo, mä muistan sun maininneen noista kirppareista ennenkin. Harmi homma, mutta toisaalta säästyy rahatkin...

      Poista
  7. Höpö höpö;DD kuka se sanoo että huonot sää on ollut tänä kesänä?? Minusta ei ole olleet. pari edellistä oli niin kuumaa, että meille viileimmille tämä kesä on ollut sopiva ilmojen suhteen, jes!! Mut sinä olet keksinyt sadepäiville puuhaa, aarteiden metsästystä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mähän sanoinkin, että NYT oli huono sää ;DDD Siis launtaina *hih* Kesä on ollut kaiken kaikkiaan mun mielestä perinteinen suomalainen kesä, eikös vain? Kovista sateista en tykkää silti yhtään, mutta onneksi noita päiviä ei ole ollut montaa ;D

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...