1.4.2016

Kynttelikölle paikka

Etsivä löytää tai tässäkään tapauksessa en edes etsinyt - juuri tätä.

Etsinnässä tai ennemminkin suunnitelmissa oli pienimuotoinen hylly, joka olisi kenties syntynyt oman miehenkin voimin, mutta kun tämän löysin, se olikin yhtäkkiä juuri sopiva. Hyllystä viis...ainakin toistaiseksi.

Tämä ihanuus siis kotiutui meille toivottuna ostoksena. Harvoin ostaminen kovin vastahakoista on, vai mitä ☺ Kiitokset vain myyjälle, joka raaski tästä luopua ;-)
Samaisella kirppisreissulla bongasin "ruusuista" rautalankaa,  joka pääsi koristamaan vanhaa varjostinta.  Liekö jo kesä mielessä täällä huushollissamme, kun pinkkejä pikkukukkasia pukkaa nousemaan esiin.


Tässä kuvassa ne tosin näyttävät purukumiklönteiltä, jotka on heitetty pitkin varjostinta.... 


Takuuvarmasta Pänikästä ostin parit JDL:n tyynynpäälliset - eipä siihen muuta voi sanoa kuin, että AH! Ihanat!Vanhoja aarteita kaivelin kaapeista ja asetelmaa pukkasi siltä osin:

Ihanaa, kun ei tarvitse kelloja siirtää vähään aikaan.  Jotenkin pisti päivät sekaisin tuo viime viikonloppuinen siirto. Nyt alkaa vasta tuntua, että tästä selvitään sittenkin. 
Oikein mukavaa huhtikuun ensimmäistä ja kivaa viikonloppua kaikille! 💗 

2 kommenttia:

 1. Aivan ihania juttuja teillä kyllä on. Sä olet ihan huippu tekemään kaikkia asetelmia, sommittelemaan tavaroita niin, että ne näyttävät aina kuuluneen yhteen.
  Kivaa viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos, Outi!
   Monesti tuntuu, että mä vain iskenyt tavaraa kasaan. Välillä pistän liinan tavaran alle tai kukkaa pukkaa päälle. Kiva kuulla että miellyttää muidenkin silmää <3

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...