16.9.2015

Voihan piika sentään

Tämä mäntyinen pikkuinen joka tytön (?) unelma löytyi viikonlopun kierrokselta. Kotona oleva isompi ruskea versio ei houkuttanut maalaamiseen, vaan olin jo pitempään etsinyt sopivampaa projektia uhria.

Puuvalmis ja hyväkuntoinen. Kassalle siis, kiitos.

Ai mikä ennen -kuva?! Mä mitään sellaisia ota, saatte vapaasti kuvitella. Tällainen siitä tuli (ja meni) jollekin pikku tytölle ☺Takavasemmalla touhusin näitä *eheh* eli sillä aikaa, kun peilin maali kuivui, sipaisin uudet pinnat näihin naulakoihin:


Ja kun täällä somessa ollaan, mitä moninaisimmilla apuvälineillä milloinkin, niin pitäähän ne kissatkin opettaa. Joillekin blogin lukijoille voi olla tuttu tämä vanhempi tapaus aikoinaan. Ja tottakait nuorinkin kattimatikainen piti opettaa myös näille tavoille. Lemmy toimi tutorina:

Lemmy miettii: "Mitähän tästä tulee...?!"

"Että täh...?!"

"Mikä se siellä liikkuu ?"

"Mä saan sen."

"Kala siellä ui."

Hiiri juustossa saa tassut kuitenkin liikkumaan ☺

Loppupeleissä tuo vekotin (=tabletti) sitten lentelikin pitkin lattiaa...piti ottaa pois...ja pitää taukoa. Nyt se on niin nähty, ettei vähempää voisi kiinnostaa ☺ Miten tämä sama saataisiin toimimaan ihmislapsilla ☺

Mennään taas kohti loppuviikkoa. Moi moi !!

6 kommenttia:

 1. Samanlaiset nappisilmät nuo kaks karvalapsukaista ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös vain, sama pisti minullakin silmään ☺
   On ne kuin siamilaiset kaksoset muutenkin...käymme yhdessä ain, käymme aina rinnakkain ♫♪

   Poista
 2. Välillä sitä vaan alkaa tuunailemaan innoissaan ja unohtaa kokonaan sen before kuva. Mut onneksi otit kuitenkin kuvia näistä valmiista ihanuuksista ♡♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne sentään muistin, kun suoltaa niin paljon, että kuvia riittäisi joka päivälle ☺
   Joku raja se olla pitää!

   Poista
 3. Se on kuule vielä pieni iltatähtönen pyöräytettävä, pieni prinsessa taloon. Aika miesvaltainen on koti aseman laidalla ;)
  Jäi kommentoimatta edellinen postaus, kyllä minua nauratti kuva kahdesta emännästä tuolit sylissä Fiiun takapenkillä. Teidät kun tunnen, niin voin vaan kuvitella koko tilanteen :))
  Mukavia ovat yleensä kaikista vähiten suunnitellut reissut! Minä täällä Rovaniemellä pari päivää ollut, ja juossut kirppareita läpi päivän päätteeksi. Huh huh...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se kuule vaatis jo sijaissynnyttäjää 😝 Ei onnistu enää tällä naisella...

   Juu meillä oli yhtä hauskaa kuin kuvasta näkyy *hih*

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...