7.3.2014

Sopalle mars

Taisinpa mainita jokunen postaus taaksepäin, miten sitä joskus löytää päivästä toiseen samanlaisia tavaroita kirppareilta - vaikkei niitä tietoisesti etsisikään.

Näin kävi taas. Tosin tavarat löytyivät 150 kilometrin päässä toisistaan, mutta löytyivät silti.

Jättimäinen soppakulho  (ja vitivalkoinen ☺ ) kauhoineen suorastaan huusi päästä syliini. Hintakaan ei päätä huimannut... 5 eur. Jep, sisäinen sulo vileeni iski jälleen. Tähän raaskin laitella kukkasia multineen tai jotain:


Täällä kerroin alkutarinaa näille Arabian Minerva-sarjan astioille. Lisää on seurannut kannellisen kulhon verran. Tätä sarjaa näkee paljon kahvikuppien merkeissä vielä pyörivän kirppareilla, mutta niitä en aio kerätä. Olemassa olevat kahviastiat riittävät tällä haavaa. Nämä muut sarjan astiat ovat sen sijaan tervetulleita kotiimme:


Siinä se nyt jököttää - keskellä ruokailuhuoneen pöytää - kaikkien katseiden kestävänä ☺ Kaunis, vanha kaunotar saa olla kunniapaikalla - kunnes taas keksin siihen jotain muuta ☺

Tältähän sen päällä näytti vielä viikko sitten:Toivotaan rauhallisia tuulia viikonloppuun. Pihkuran räntäsade alkoi juuri.

Palaillaan ♥6 kommenttia:

 1. No on se hieno soppakulho ja jos räntää pukkaa niin ei muuta kuin sopan tekoon kun on noin hieno kulhokin :) VIIKONLOPPUJA !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siihen voisi olla kiva tehdä asetelmiakin, hmmm. Pitänee miettiä :=)

   Aurinkoista sunnuntaita :)

   Poista
 2. Mieletön löytö ja mikä hinta!! Upea, kaunis ja ihana....nimimerkki: vielä ilman omaa soppakulhoa;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, hinta oli kohdillaan :)
   Valkoinen, kaunislinjainen, kauhallinen...ei pahoja nekään puolet.

   Poista
 3. Upea löytö, ja edullinen!! :) Mulla ois kova hinku kirppareille, en ole pitkään aikaan päässyt tekemään kunnon kierrosta. Tänään ois auto käytössä et josko sitä pyörähtäs lasten kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla tulee kamalat vieroitusoireet, jos ei edes kerran viikkoon pääse kirppareille *hih*

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...