8.2.2014

Horroksessa

tai jossain, mutta päivät ovat vierineet kamalaa vauhtia eteenpäin ja minä vain katselen "vierestä" muiden touhuja! Ei mitään älyä mistään, mennään vain - joka päivä töihin ja kotiin ☺ No, sen sen reitin osaan vaikka silmät ummessa!

Paljon on tehty ja touhuiltu, mistähän aloittaisi *hmmm* Tekemiset eivät ole muuttuneet tai vähentyneet, samoilla linjoilla siis jatketaan.

Kirppareilla koluttu niin omassa kuin vieraittenkin mailla, aloitetaan tämän aamuisesta löydöstä oman kaupungin lähes takuuvarmasta paikasta ☺

Tämä kaunotar odotteli (ja oli kuulemma jo jonkin aikaa sitä tehnytkin) yksinään uutta kotia. No, mutta! Kotiin se oli tuotava, absolutely. Vaati uuden päällisen, mutta mitäs ei hamsterilta löytyisi kangaskopastaan...






Äkkiseltään ei kummoista muutosta verrattuna entiseen (täältä näet entisen tuolin...), mutta jotenkin minulle passelimpi vaihtoehto korkeutensa puolesta bloggailla tuossa tuolissa istuen ☺ Ergonomisesti parempi, jos nyt tuollainen tuoli mitenkään ergonominen olla voi *eheh*

Ruoka- ja ruusuostoksilta Liiteristä bongattiin nämä kauniit ja minun mielestä jo vampyyrin valmiiksi "maistelemat" ruusut. En ole moista kukkaväriä (oikein haalean vaaleanpuna-lila sävy)  ruusuissa nähnytkään ja kenties juuri siksi ne tarttuivat mukaan. Ihastuin välittömästi.


Edelliseen postaukseen palailen vielä näiden kuvien kera. Pitsiteippasin lasikuvun ja tekstasin lautasen. Kuvun alla majailee jo edellisen ruusukimpun jäänne ja tuossa kuvassa se väri on kenties juuri se, mitä yritin kuvailla yllä.



Nyt on aika iltapäiväkaffen. Palaillaan aalloille!

Ihanaa viikonloppua kaikille !!!


18 kommenttia:

  1. Sulonen tuoli!!
    Mä tässä katselen kylppäriä sillä silmällä, että jos siirryn alakerran pesutuvan käyttäjäksi ja myyn oman koneen, niin sitten mä tarvin tuolin. Joku tuommoinen söpöliini olis paikallaan. Mutta se on niitä sen ajan murheita, se!

    Viikonloppuja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti kylppärituoli sinne! Mäkin laittaisin, jos mahtuisi ☺ No, kenties alakerran pesutiloihin saisin ängettyä kaiken muun lisäksi ☺

      Viikonloppuja, muru ♥

      Poista
  2. Olipa ihana tuolilöytö, ja nätin päällisen siihen teit. Ruusut on kyllä erikoisen kauniin värisiä. Nyt kun nuo näin, niin tuli mieleen, että mulla taisi olla tuollaisia aikoinaan ylioppilasruusuina, mutta ei yleensä juurikaan tule vastaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Eena.

      Nuo ruusut ja niiden väri veivät mennessään. En ole minäkään moisia aikaisemmin nähnyt - tosin en hirveästi käy ruusuostoksilla ☺

      Poista
  3. Ihana tuoli ja tuo ruusujen väri oli just oikea myös minunki makuun :D

    VastaaPoista
  4. Olenkin jo ihmetellyt minne olet kadonnut...mutta siellähän sinä taas olet :0) Hienon tuolin olet löytänyt, mitäs muuta???

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä minnekään kadonnut ole ☺ Lomailen omista postauksistani *heh*

      Löytöpuolella taitaa olla astiastoa (möin yhden pois), pulloja, arabiaa - nyt noin äkkiseltään muistelen. Pitänee kaivella muutakin kuin tuota myytävät -kaappia ☺ Mä palailen pikkuhiljaa niiden kanssa aalloille.

      Poista
  5. Haa, usko tai älä, mutta meidän alakerran naapurilla on, jos ei ihan, niin ainakin melkein samanlainen tuoli - joka on siirtynyt sinne meiltä joskus vuonna yksi tai kaksi pihakirppiksen kautta. Ei ollut ihan kaikkein ergonomisen, ei :) Mutta kaunis ja vanha!
    Upea väri ruusuilla. Sunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä luulen, että jos tuoli olisi ollut ruskea, olisi edelleen jäänyt kirpparille. Mutta valkoisena, no way - love, love ☺ Ja varsinkin, kun muistin omistavani vielä palasen tuota kangasta....

      Ergonomia on kaukana tässäkin versiossa, mutta eipähän tarvitse kauaa lojua samassa asennossa ☺

      Sunnuntaita sinnekin ♥

      Poista
  6. Ihanaa sunnuntaita sinne. Kivan näköistä jälkeä taas ja täysin passeli kokonaisuuteen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suurkiitos, Sipe. Samoin sinne, kamuseni, suloista sunnuntaita ♥
      Tää päivä vois vain jatkua ja jatkua, eikös vain ☺

      Poista
  7. Huisin kaunis tuoli ja mielettömän kauniit ruusut<3 Huokasen siis ihastuksesta!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huokaillaan yhdessä puolin ja toisin, blogiystäväni ♥

      Kiitos, Anne-Mari.

      Poista
  8. Voi ku kaunis tuoli ja päällinen!! <3 Ihana löytö jälleen kerran! Mukavaa viikkoa <3

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...