28.7.2013

Kirppareilta löydettyä

Erilaiset (ja erimuotoiset) alpakkatyyliset tarjoiluastiat ovat yksi heikkouksistani. Ja jälleen löysin yhden Tällaista minulla ei vielä olekaan-tyyliin. Tampereen Sammonkirpparilta (jossa noita kiiltäviä tavaroita oli yllin kyllin) tarttui mukaani tämä:

Oikein kätevä oli grilli-illassa tarjoiluastiana :)

Yhdet vanhat peililampetithan ostin taannoin Kajaanin Antiikkimessuilta, mutta kun nyt kerran lomareissullakin sellaiset eteen tupsahtivat (ja puolella hintaa messujen hintatasosta), lähtivät ne matkalaukussa kotia kohti. Saivat paikkansa ruokailuhuoneen ikkunoiden väliseltä seinältä. 





Koko viikonloppu on tullut oltua ulkona - on maalattu, hiottu, uitu ja nautittu lämmöstä. Teinikin on päässyt kipsinpoiston jälkeen nauttimaan kesästä ja uimisesta. Ja voitte uskoa, että yhtä hymyä on ollut poika ! Sää onneksi suosii näitä kesänautintoja vielä ainakin alkuviikosta.

Vajasta kaivettiin esille tämä ihanuus, joka vielä hakee maalisävyään (ja paikkaansa sisätiloissa). Ei hassumpi 30 euron renginkaapiksi. Se on ihan pakko mahduttaa jonnekin, joten nyt pitänee miettiä seuraavaksi mitä lähtee pois ja mistä :) Kooltaan se on - sanoisinko isohko. Pikkukaapin nyt olisi rykäissyt heti paikoilleen jonnekin päin taloa, mutta tämä versio vaatiin vähän pyörittelemistä.




Väri on kyllä mieluinen, sellainen suloinen vanhan ajan vihreä - meillä vain kun ei ole mitään siihen sopivaa sävyä missään *pah* Voisihan sen muuten jonkun lipaston päällekin sijoittaa. 

Kuopus tuli viikonloppu- ja ostosreissulta Zeppelinistä, mukanaan jälleen yksi virveli (vai oliko se vapa...eikun hyrräkelavapa...tai avokelasellainenjoku). Poika oli oikein tyytyväinen reissuun ja traktorilla ajeluun isomummolassa. Kiitokset suuret mummolle, ukille sekä serkuille seurasta ♥

Joo-oh, ensi viikolle olisi suunnitteilla vinttikirppistä. En taida jaksaa roudata tavaroita sieltä ulkosallekaan. Pitää vain järjestellä ne paremmin esille kirppiskasseistaan :)

Jääkaapin ovet paukkuvat siihen malliin, että siellä katsastetaan iltapalaa. Mä taidan myös häipyä sinne. Enkä kato, paljonko kello on :)  - Palaillaan -

Iloista ja lämmintä viikonalkua kaikille!

10 kommenttia:

  1. ihania esineitä :) ja miten upea vihreä tuo kaappi on!
    mukavia kesäpäiviä sulle!

    VastaaPoista
  2. Ai, onko Sammonkadulla paljon kiiltävää... hmmm... niin kai sitten - minen taida olla niin kiiltävän perään :)
    Tuo kaappi hurmasi, ja on muutekseen vihreäksi todella hyvän värinen vihreä!

    Tänään on onneksi vähän pilvisempi päivä, menen vaihteeksi kotiin hieman siivoushommiin :) Sikäli onneksi, että aurinkoisina ei malta sen enempää olla kotona kuin siivotakaan, ja aina joskus sitä on pakko tehdä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaappi on kyllä kivan vihreä :)

      Juu, mun harakkatutka oli oikein mielissään Sammonkirpparilla *heh*

      Me tukehdutaan tänne - pitää jatkuvasti olla uimassa, että on helpompi hengittää...mutta kyllä se vielä jossain välissä tuon paahteen löysää.

      Turkkikelit Kainuussa *oujee*

      Poista
  3. Siis sä olet harakka muunkin kuin kiiltävän perään :D
    Ihana kaappi nimittäin! Sit kun kyllästyt....

    Tuohon ylempään viitaten, mä kävin kotosalla viemässä pakastimeen tavaraa ja tulin ÄKKIÄ takas tänne raittiiseen ilmaan :D
    Onneks siellä ei kukaan ole sotkemassa, ei tarvi jäädä siivoamaankaan....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä pidän mielessä, mutten kyllä kuskaa *heh*
      Riittää ne hevoset vähäksi aikaa ♥

      Meillä siivosi eilen joku muu kuin mä - daa-a :)
      Noi P-merkkiset imurit ovat huippuyllättäjiä...

      Jospa se täälläkin raitistuisi pian (edes hetkeksi).

      Poista
  4. Oletpa tehnyt löytöjä , en olekaan Sammonkadulla aikoihin poikennut, täytyypä käydä - kunhan viilenee :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, noista ostoksistahan on kohta pari viikkoa aikaa - en tiedä, miten usein siellä tavara vaihtuu, mutta silloin oli kyllä kohdillaan :)

      Poista
  5. Kyllä kaikki kaunis ympärillä lisää onnellisuutta... <3 Sen perusteella olet taatusti aikasta onnellinen <3

    Helteiset terkut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onnellisuus koostuu niin monista ihanista, positiivista asioista ja ihmisistä elämässä.
      Kodin sisustaminen ja kaikki tämä muu ovat vain yksi pieni osa sitä. Kunnossa olevat perusasiat, oma perhe ja pienet ilot luovat onnellisuutta. Turha murehtiminen elämässä ei auta mitään.

      Joten nautitaan - myös helteistä :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...