10.4.2013

3-haarainen

Vuorossa jälleen haaraisia huonekaluja. Tämä oli yksi syy, miksi poikkesin Vaalan toisena viikonloppuna peräkkäin. Se on kyllä omituinen juttu tosiaan, kun jokin ostamaton alkaa kaduttaa niin paljon, että sen takia pitää ajaa 2 viikonloppuna x 200 km :D Mutta - mulla on paha tapa nukkua toisinaan "yön yli ja miettiä", että kannattaako ja miten paljon vaivaa, jos en ostanutkaan...ainakin isompien ostosten suhteen. No, nyt mietin viikon ja annoin lopulta periksi (luuseri :)

 Saatte arvioida, kannattiko...mun mielestä kyllä! 

 

Nyt on tälläkin harakalla oikea harakkapöytä...

Ja mitäkö tapahtui tälle pöydälle?! - No, mä möin sen pois. Vintille on turha yrittää enää takaisin... Samaten edellisen postauksen lampun tilalla ollut edeltäjänsä sai uuden kodin jo sunnuntaina. Huh, että siitäkin päästiin ;D En muista oliko siitä valaisimesta edes kunnon kuvaa täällä blogistaniassa, mutta aika aikaansa kutakin...tällainen siinä katossa törötti ennen tuota nykyistä kaunotarta:
Ei se ollut edes aito vanha, joten ei harmita  :=)

Mä oon tulossa varmaan itse vanhaksi, kun kaikkea iäkästä (ja uusvanhan korvaavaa) haalin kuin viimeistä päivää. Muistan vielä ajan, kun inhosin tällaisia tavaroita. Joten: "Never say never" ja näillä mennään tänä päivänä.

Täällä on hoidettu kissoja ja lapsia. Pörrillä on silmätulehdus ja Lemmyllä oli jo meille tullessa paha haava kaulassa. Yllättävän pitkään on tuossa Lemmyn vaivan hoidossa mennyt, mutta nyt näyttää jo tosi hyvältä. Siinä sivussa kuopuskin sairastui kovaan kuumeflunssaan, ollut poissa koulusta koko alkuviikon. Uhkaavasti näyttää siltä, että loppuviikkokin menee kotosalla, ei tuo kuume ole vielä laskusuuntaa osoittanut. Lippu korkealle ja eteenpäin, ei muu auta !

Harakka jatkaa hommia täällä päässä, palaillaan taas!

12 kommenttia:

 1. Vitsi et kelpais tännekin tollainen pöytäihanuus :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, harvoin tulee noin kulunutta kauneutta eteen :D

   Poista
 2. Iiiihana pöytä...Niin kaunislinjanen ja pehmiäpintanen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Linjat oli hyvät tällä kaunottarella, Lovviisa :D

   Poista
 3. Jaahas... hait sitten pöydän ;0)...no kannatti tietenkin ja mitä sitten tulee tähän vanhuuteen... saattaa se pitää paikkansa??? Miltähän meillä näyttää kun mennään seuraavat 20 vuotta eteenpäin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, hain, kun vaivasi jo viikon verran...

   Kyllähän se kannatti.

   Mielenkiintoiset 20 vuotta edessä, se on varma :)

   Poista
 4. Tosi ihana pöytä! Sopii teille ja ajattele miten tuo pöytä näyttäisi hyvältä myös hiukan modernimmassa sisustuksessa. Sitä paljon puhuttua eri aikakausien yhdistelyä.
  Että never say never, ei koskaan tiedä mitä huushollista löytyy jonkun vuoden päästä :)

  Jee, minäkin pääsen tänään kaupunkiin kirpparille, on jalka jo sen verran parempi :)

  Aurinkoista loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ani!

   Tänä päivänä ihmiset saavat ihania koteja aikaan yhdistelemällä vanhaa ja uutta, se on totta!

   Mukavaa ja antoisaa kirppispäivää!

   Poista
 5. Joo kyllä kannatti! Ihana pöytä! :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...