19.1.2013

Mirror, mirror on the wall

Täällä pyryttää lunta, pikkuhiljaa saadaan jälleen valkoista peitettä lisää. Pakkaspäivien jälkeen on taas leutoa, -8 astetta näyttää mittari. Lumityöt odottavat, samoin saunan lämpiäminen, sillä ennen sitä oli käytävä perinteisellä kirppiskierroksella.

Meidän paikallinen Tavarakirppis on pettämätön paikka, varsinkin kun nuo antiikkikuormat Keski-Euroopasta ovat täynnä taatusti jotain mukavaa itse kullekin. Kirppis sijaitsee 2 kerroksessa, alhaalla perinteiset itsepalvelumyyntipaikat, lasi- ym. pientä arvotavaraa vitriineissä kassojen tuntumassa ja ylhäällä lähestulkoon pelkkää huonekalua. Jotain makupaloja löytyy kirpparin ovensuusta (vink, vink - taannoin löytämämme urkuharmoni esimerkiksi).

Tänään onnistuin vihdoin löytämään erään peilin, jollaista olen pitkään katsellut internetissä. Juu, mikään uusvanha ei käynyt kuuloonkaan ja onneksi maltoin odottaa, sillä useinmiten ne kuitenkin sattuvat löytymään ajan kanssa.

Muutama ennen kuva ko. tilasta, johon se sijoitettiin. Tässäkin tilassa on myllätty jo muutaman kerran :D

Aikojen alussa...kun muutimme taloomme.
Tämä kuva lähempänä nykypäivää,
tosin pöydällä oli lisäksi kirjoituskone ja
yläpuolella lamppu oli vaihtunut vanhaan
amerikkalaiseen junalyhtyyn.

Tässä tätä päivää:

Allaoleva lipasto odottaa häviämistään, sillä siihen tilalle olisi tarkoitus niinikään löytää aitoa vanhaa. Tilaan ei mahdu kovin syvää mallia ja etsiminen onkin jo jatkunut melko pitkään ;D

Se mitä tapahtui ovaalille peilille, onkin toisen postauksen aihe. Tuo mustareunainen peili sai uuden kodin aikoinaan jostain päin kaupunkiamme, kun pistin sen myyntiin paikalliselle nettikirpparille. Hyvä, että tavara liikkuu, eikös vain?

Arvonta on vielä täydessä käynnissä, muistakaahan osallistua. Nyt häivyn ottamaan kupposen kuumaa dajm cappuccinoa - iski makeanhimo yllättäen ;D

Mukavaa lauantain jatkoa kaikille !

8 kommenttia:

 1. Olipas hieno löytö! Välillä pitkä odotus ja sinnikkyys palkitaan!

  VastaaPoista
 2. Ihana löytö!

  Mulla on täällä jotenkin aika pysähtynyt sisustelun suhteen. Voiko olla niin että en tarvii enää mitään ja kaikki on suunnilleen kohdallaan. Tosin kesälle suunnittelen "pientä" projektia, saas nähdä jaksaako sitten ryhtyä.

  Mutta sen harmoonin haluan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Hanne!

   Ei täälläkään ihmeitä ole tapahtunut. Pientä säätöä aina uuden huonekalun johdosta...

   Mä pidän peukkuja harmonin löytymisen suhteen!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kyllähän tosta kelpaa katsella ;D Mäkin tykkään tosi paljon.

   Poista
 4. Uusi lukija ilmoittautuu! Vastikään olen eksynyt tähän blogimaailmaan ja itsekin aloittanut bloggaamisen :)Ilokseni tunnistin tuoreimmasta postauksestasi että asumme samassa kaupungissa :)Eli samalla kirpparilla pyöritään.Tervetuloa myös käymään omassa blogissani :)Tutkin tässä vielä muita postauksiasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa, ani, että löysit meille!

   Kävin klikkautumassa lukijaksesi, joten "nähdään" varmasti ;D Kiva blogi sinulla, juuri sellainen, mistä pidän.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...