22.11.2012

Kissanpäivää (ja APUA!)

Välillä postausta Pörristä, kun sitä oli kyseltykin tässä joku aika sitten ;D

Kamalasti en "liikkuvaa" kuvaa tästä pörriäisestä saanut eikä nämä kuvat oikein virkeiltä näytä muutenkaan, mutta mitäs muuta sitä näiltä nukkujilta voi odottaakaan *heh* Olisi se eri virkeää, jos seurana olisi toinenkin (pukkaa nimittäin hienoista kissakuumetta....)

Tässäpä eilisen illan saldoa nukkujasta;
Sitten tarvitsen teidän apuanne seuraavassa asiassa:

Mulla alkaa kuvien tallennustila loppua (se ilmainen siis tuolla Picasassa...), joten kertokaa viisaammat, voiko sitä ostaa vuosimaksulla jostain helposti lisää? En haluaisi alkaa pienentämään entisiä kuvia, vaihtaa tiliä tms. ja kuukausimaksulliset lisätilaukset ei oikein iske... PLEASE, auttakaa pöllöä ;D
Suurkiitos jo etukäteen ja mukavaa torstaita kaikille !

14 kommenttia:

 1. Ihana kisu<3
  Mulle kävi sama, kuvatila loppui...Päädyin ostamaan lisää ja nyt sitä on niin reippaasti ettei tarvi hetkeen huolehtia. Pieni hinta se on kivasta harrastuksesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mistä ostit ja pitääkö joka kuukausi suorittaa maksu erikseen vai voiko ostaa useamman kuukauden etukäteen?

   Poista
 2. Vuosimaksua ei taida enää olla, vaan kuukausimaksu ja taisi olla joku toinenkin vaihtoehto. En nyt muista, miten se oli, kun en muista, mistä sinne maksuhommeliin pääsee :)
  Meillä vanhoilla maksuasiakkailla kyllä onneksi vuosimaksu on säilynyt, jos ei kuukausittaiseksi halua vaihtaa. Mie maksoin loppukesästä vissiin jo kolmannen kerran sen vuosimaksun, miulle se ilmoitus tulee automaattisesti sähköpostiin ja lähtee tililtä, jos en halua perua. Olen huono neuvomaan, kun en muista mittää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vastauksesta, Sirutuuli.

   Niin mä vähän katselin tuolta... *plääh*, ei löytynyt vuosimaksua.   Poista
 3. Tiiätkö mitä Satu, sama täällä... tila loppui eilen ja en löytänytkää sitä lisäkuvanosto juttua enään vain tuolla kk laskulla.
  Voisiko Marika neuvoa mistä osti tilaa lisää??

  Ja niin... Pörri on aivan ihana!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Odotellaan, jospa joku neuvoisi meitä ;D

   Pörri on ..., kiitos.

   Poista
 4. Mullekin kävi juuri niin, että kuvatila loppui ja en saanut neuvoja mistään joten laitoin uuden blogin pystyyn. Nyt laitan kuvat paljon pienemmiksi, kun en tiedä mistä sitä ostetaan lisää...että itsekin haluaisin tietää...Onneksi joku muukin on samassa junassa kanssani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, aikas huonosti löytyi googlettamalla ohjeita. Oli vain linkkejä jonnekin google walletiin, jonne pitäisi antaa luottokortin numero ja tietoja...

   Katsellaan, katsellaan ;D

   Poista
 5. No voi pannahinen jos se on kuukausimaksulliseksi mennyt, mä nimittäin edelliseen blogiin pienellä kertamaksulla tilasin lisätilaa ja nysse siis on sekin etu menetetty :{
  -kai se mullakin kohta kuvatila paukkuu, mä en pal kuvia pienentele, en jaksa/muista/kertakaikkiaanviitsi...

  Voi pieni Pörriäinen kun on sulonen ♥♥♥

  Tules kirjaa tsiigaileen ☺

  VastaaPoista
 6. Jep, mä laskeskelin, että n. 3 euroo kuussa tekee tuolla sopparilla, joten latasin sen ja taas mennään ;D
  Voi helposti lopettaa, kun haluaa.

  Mä tuun tsiigailee ;D

  VastaaPoista
 7. Näyttää useammallakin henkilöllä viimepäivinä olleen sama kuvatilaongelma. Törmäsinkin juuri Villa Variksenmarjan blogissa tuoreeseen ohjeistukseen miten toimia kuvine pientämiseksi ja kuvatila ongelman välttämiseksi. Ohessa linkki ko. tekstiin jos siitä olisi apua http://villavariksenmarja.blogspot.fi/2012/11/ohjeita-bloggerin-kayttajille-kuvatilan.html
  Valitettavasti ohjeesta ei ole välitöntä apua vaan vaatii omaa viitseliäisyyttä ja asiaan paneutumista jos haluaa jo käyttämiään kuvia alkaa pienentämään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tuhannesti vinkistä ja avusta, Megi!
   Minä nyt ehdin mennä jo sieltä mistä aita on matalin...ostin lisätilaa.

   Mutta jatkossa ehkä pienentelen kuviani anyway ;D

   Poista
 8. Pörri on niin suloinen että ♥

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...