24.10.2012

Washi it up!

En kyllä yhtään ihmettele tämän teipin suosiota! Tilasin niitä muutaman rullan Teippitarhasta jokin aika sitten. Olisin voinut teipata vaikka itseni sillä (unohtakaa mielikuva), niin hienoa oli teippiä työstää (ei revennyt koko ajan eikä liimautunut sormiin...) ja saada ihmeitä aikaiseksi. Täällähän tunnetusti pidetään nopeasta tuunaamisesta :D Kuvia kynttilöistä, joita nyt sitten teippasin:
Pitkästä aikaa kaivoin ompelukoneenkin esille ja ompelin pari viallista tyynynpäällistä kuntoon sekä muutaman pehmosydämen, joista yksi on tuossa kuvassa. Siis saavutus minulta, mutta ei kait se ihme ole, kun hb on nyt nousussa ja kirkkaasti *huoh* Ajatella, että tuollaiset pikkuasiat teetti työtä vielä pari kuukautta sitten (kaikki muu oli tervanjuontia paitsi nukkuminen) !

Pari tauluprojektia on kuivumassa ja täytyy myöntää...tuo maalausjuttu ei oo mun juttu. Miksi se ei yhdellä kerralla peity p.....e ja kuivuminenkin kestää enemmän kuin 5 minuuttia ?! No niin...älkää vaan sanoko, että mulla on vääränlaiset maalit ja sellaisia 5 min maalejakin löytyy kaupoista *hih*

Viime viikolla tein pari Ifolorin kuvakirjaa, toisen kodista 2 vuoden takaa ja toisen tuunauksista. Eilen postipoika toi niistä toisen. Olin iloisesti yllättynyt, että kuvat (joita ohjelma herjasi huono resoluutioisiksi tai jotain) olivat tosi hyvin edustettuina kirjassa. Tekstejä en niihin pahemmin väsännyt, lätkin kasan kuvia vain 36 sivun verran:

Oon miettinyt kuvakirjaa tästä blogistakin, saisi talteen kaikki höpinät ja jutut kodistakin olisi suht' aikajärjestyksessä. Mitenkähän monta sivua (tai kirjaa) siihen uppoaisi ?

Äsken muuten satoi rakeita viistoon ja suoraan JA VAIKKA MIHIN SUUNTAAN. Mä niin odotan lunta, jos kerran kesäkin on jo ohi. Tää välivaihe ei saa mua puolelleen ;DD

Nyt lähden santsikupille ja lohivoileivän kimppuun.
Have a nice Wednesday !

16 kommenttia:

  1. Siis...?? Voiko noita kynttilöitä käyttää ihan normaalisti teippauksen jälkeen? Tahtoo myös, mistä siis tilasit?
    Olet yhtä kärsimätön kuin minäkin siis, maalia ei voi todellakaan odotella yli viittä minuuttia kuivuvaksi. Eilen tuunailin juuri yhtä kaappia ja onneksi tuo Helmi kalustemaali on nopea kuivumaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei voi missään nimessä!!! Ne ovat vain koristeena, Johanna.

      Linkki on tuossa postauksessani nettikauppaan ;D

      Kiitti maalivinkistä, kamu ♥

      Poista
  2. Tulipa kynttilöistä ihania!!
    Samoin tuo kuvakirja näyttää tosi kivalta:)

    Yritin itse tulostella blogikirjoituksia (olisin poistanut vanhoja tekstejä lisätilan toivossa) jossain vaiheessa. Pelkästään yhden blogikirjoituksen ja kommenttien tulostukseen meni 16 sivua paperia... Siihen tössäs se tulostaminen ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Mia! Ai, että 16 sivua!? Kääk, pakko keksiä jotain silti...

      Poista
  3. Voi taivas onk teil jo lunttaki tullu, ku luin erellist postaustas ♥ Kuule tos keittiö kuvas on ihanat kaffe mukit, mist olet ne löyttäny ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaffemukit on ostos muutaman vuoden takaa Saksan Ebaysta, missä shoppailin lähes viikoittain ;D

      On niitä sittemmin Suomenkin nettikaupossa näkynyt, mutta en ole varma saako niitä enää. Jotain Beautiful Home -sarjaa ne on.

      Poista
  4. Heh, minä olen odotellut pitkiä syysiltoja, että saisin Tukholma, Lontoo, Pietari reissut kansien väliin, teen reissuista aina kirjat, mutta nyt on jotenkin vuosi päässyt venähtämään - ei ole kai tullut niitä pitkiä iltoja :) En ymmärrä mihin tämä aika oikein menee, vaikken mitään teekään. Ai niin, Namustakin pitäisi tehdä uusi kirja, voi ei! Nyt iski masennus... Ei vaan, nyt alan heti tänään tehdä ekaa kirjaa, sen jälkeen alan sitten siistiä nukketaloa ja sitten....

    Oioi noita sinun tavaroitasi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä sä jotain teet, kun aika rientää nopsaan ♥ Voi, nyt äkkiä kirjan tekoon, niillä taisi olla jälleen tarjous kuvakirjoista!!!

      Oi joi, niitä sun tavaroitas vaan...

      Poista
  5. kirjaa pitäis täälläkin väsätä, olis pitänyt jo aikaa sitten...ja kuvat toisella koneella, plaaah...!!

    EI VIELÄ LUNTA!!! tais siis ei ainakaan tänne, minen halua!
    Ja JUST ne lupaa loppuviikosta sitä koko maahan :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se aloittaminen on aina vaikeinta, jännä juttu! Mullakin meni kuukausia ennenkuin pääsin edes siihen :D

      Valkoista ihanuutta on siis luvassa...JEE JEE!!!

      Muista! Varovasti liikenteessä ♥

      Poista
  6. Onpa sinulla kauniita hopea-astioita: tuo jalallinen lasi-/kristallitarjotin ja kannu. Kirjakin näytti kauniilta - pitäisi saada itsekin aikaiseksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taitaa olla rihkamaa kaikki tyynni ;D Tarjotintekele on itse tuunattu lampunjalasta ja vanhasta alpakkalautasesta. Kannu on ostos Vaalan antiikkikirpparilta (siinä on kaiverrus vuodelta 1909, mutta tiedä häntä sitten).

      Kirjaa suosittelen kaikille, minusta näin on mukavampi selailla valokuviakin. Ne kun tahtovat muuten jäädä koneelle.

      Poista
  7. Hauskoja teippailuja...milloinkahan sitä itse innostuu ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä syytän mun rautalääkitystä näistä kaikista asioista, mitä lomalla tapahtuu, Ansku ;D Sen vaikutusta ei voi epäillä...tai sitten olen vain lomafiiliksissä innostunut taas hetkeksi.

      Huomenna lisää juttuja...

      Poista
  8. Nuo teipit on minunkin kaupassa olleet nyt suosikki tuote:-))
    Minäkin tilasin just kodista ifolorin kirjan.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...