5.9.2012

Kun meille tuli televisio

En itse asiassa taida edes muistaa sitä, sillä se oli jo ollut olemassa ennen aikaani ;D Olen kasvanut sen parissa, siitä on tullut itsestäänselvyys kotona muun kodin elektroniikan ohella.

Mutta...uusimpaan versioon tai lähinnä sen kokoon en ollut varautunut. Meillä mies "sisustaa" näillä tavaroilla ja niinpä olohuoneeseen tuli viikonloppuna kooltaan huomattavasti suurempi taulu-TV.

Ja pihkura sentään, meikäläisen ostama valeikkuna (=sisustuspeili) jää kohta piiloon kokonaan!! Sitä se meinasi jo edellisenkin tv:n tiimoilta tehdä, mutta nyt reunat hipoo jo lähes peilin puoliväliä. Puhumattakaan tv-tasosta, joka hädin tuskin kannattelee tuota jättiläistä.... Ja mä mietin, kuinka ongelman ratkaisisi. Toistaiseksi ei mitenkään, mutta katsokaa nyt tekin ao. kuvaa:
En mä kiellä, ettenkö nauttisi 3D-kuvista, mutta kuvitelkaa mut huitomassa sohvalla isot lasit päässä lasten piirretyssä lentäviä lintuja ym. hahmoja... juu, mä tein niin ja kiljuin: "Ne tulee suoraan päälle!!"

Ja mitä tapahtui entiselle? Se tuli meidän makkariin korvaamaan itsipitsi pienemmän version (joka on nyt joutilaana vintillä *täh*). Onneksi vanha malli oli perustaulu-tv (ei hd, ei 3d...) Miltähän se huitominen näyttäisi sängyltä katseltaessa...Not a very pretty sight.


Ja pallohan lähti pyörimään alunperin minun elektroniikkaostoksestani (näkyy muuten tuossa seuraavassa kuvassa keskellä pöytää). Oltiin menossa ostamaan suojataskua 7 tuuman näytölleni...kuorta ei löytynyt (surprise) ja mies teki isooon heräteostoksen (kuulemma tyyliin sulo vileeni;D

Jos joku sanoo vielä, että me naiset sitä ostellaan sitä turhuutta....niiin... Mitä...! Mä en kuule teitä *hih* Tasapuolisuuden nimiin menköön meidän perheessä tämä hankinta ;D Ja kyllä mä katselen, kunhan kukaan ei näe (tai kuule). Onneksi siitä näkyy tavan kuvatkin *huh ja roiskis*, sillä teräväpiirtokuvassa näkyy jotkut jutut vähän liiankin tarkkaan *iu* Ehkei olisi niin väliksi aina...

Mukavaa syyskuista keskiviikkoa kaikille!

20 kommenttia:

 1. Tää on nyt vähän härskiä mutta riippuisi varmaan siittä mitä"aikuisviihdettä" katsoisi 3d nä makkarissa :)) millai sitä huitois? Onko toi tv kuitenkin isompi kos naapurilla? :=

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, hyvä pointti (kait) ;DD En tullut tuota ajatelleeksikaan *heh*

   En tiedä naapurin televisiosta, meille se on ainakin on iso ;D

   Poista
 2. Kivahan noista isoista telkoista on katsella kaikkea ja vielä 3D, wau!
  Mutta antaa kyllä haastetta sisustukseen, niin kuin sanoitkin tuohon kohtaan se on liian iso! Nyt eikun mietintämyssy päähän!
  Miten olisi jotkut harkot ja niiden päälle pelkkä paksu, vanha, harmaa lankku ja siihen tv?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä idea! Kiitos, mepä kehitellään täällä jotain ;D

   Poista
 3. Meillä on vielä vanhanaikainen tv..kun emme juurikaan sitä katso. Onneksi tv.kaappi määrittää seuraavankin tv:n koon :-))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me taas töllötetään ;D Ihana tv-kaappi, sen kun joku keksisi tuollekin koolle, niin minä olisin happy !!

   Poista
 4. Sama täällä, mies ostaa tuollaiset jutut ja olohuoneen lipaston päällä kukkuu valtava televisio..:(
  Mielestäni tv voisi olla, jossakin muussa huoneessa, kuin olohuoneessa, mutta pitäähän miehenkin saada, jostakin päättää...onhan tämä hänenkin kotinsa..:DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan, mieskin täällä asuu eikä pahemmin valittele meikäläisten ostoksista, so... ;D

   Poista
 5. heh, mä luulen, että seuraavalta rompetorilta täytyy sun hankkia joku iiiihaaaanaaaa wanha antiikkikaappi tuplaovilla, joka muuttaa tuohon tv-tason tilalle ja nielaisee töllön sisäänsä ;DD
  Meillä katsellaan vielä harmaasta 100 kg painavasta (onneksi sitä ei tarvii katsellessa sentään itse kannatella ;)) syvyydeltään melkien metrin pituisesta (eli siis melkein jo keskiaikaisesta) toosasta ohjelmia.. eli mun tähän astisen elämän ainoa 3d elokuva kokemus perustuu Europa Parkissa muutama vuosi takaperin katsottuun pätkään ;) (jos ei Peipposen 3 ja 4D ultrakuvia lasketa ;DD
  Ihanat tuunaukset tuolla aiemmin :)) S sit ossaaat!!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Melkoinen möhkäle, Liisa ;D Nuo on meillä olleet historiaa jo eka taulutelkkareiden ilmestyttyä *hih*

   Juu, 3D-kokemukset ovat tähän asti olleet mieluisia! Mä olisin silti antanut mitä vain, kun olisin saanut pojat nähdä 3D:nä...ihana ajatus!

   Kiitokset kehuista ♥

   Poista
 6. Joo miekin tykkään telkkaria katsella mutta eihän se kaunis ole. Onneks olen omani saanut piilotettua aika hyvin. Yläkerran töllölle pitäs vielä joku systeemi kehittää.

  Meillä kun on olkkarissa tuo tv-kaappi niin ei meillä ainakaan vaihdossa isompaa töllöä tule;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauniita tai ei, kyllä tämä litteä malli on mielekkäämpi ♡

   Poista
 7. Ongelmahan on se, ettei tuo suinkaan liian iso ole paikkaansa, vaan se, että sun seinällä oleva peilisydeemi vaan ei mahdu siihen :)
  Voiks telkkari ylipäätään olla liian iso? Tai liian ohut?
  Niin kauan kaikki on hyvin kun telkkarin leveys ei mene yli tv-tason leveyden, noin pääpiirteittäin...
  Anna vaan telkkarin olla tuossa katseenvangitsijana kun se sitä on kuitenkin, etsi peilille uusi paikka ja laita joku suurinpiirtein telkkarin levyinen hylly sen tilalle....yks vain....mää tuumailen... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mut' kun sen peilin ainut paikka on tossa ja tuo tyhmä tv tuli ja pilas kaiken... Entinen vielä menetteli siinä.

   Juu ja on se ongelma siinäkin, että on olkkarin ainut ehjä pitkä seinä, joten kulmasohvan muutettua aikoinaan ikkunan eteen, tv:lle ei jäänyt muuta vaihtoehtoa sijoittua.

   Ehkä mä nostan peiliä hieman ylemmäs, niin ei näytä niin pahalta (tai siis mies nostaa ;D

   Poista
 8. Ihana seurata sun blogia ;) ihana tuo "vale ikkuna" ja mielettömän kaunista teillä :) ihana saada katsella ja ihastella kotinne aarteita ;)

  VastaaPoista
 9. Meillä on töllötin vielä onneksi piilossa pysynyt ja saa siellä luvan pysyäkin :)
  Jotain antiikkia taitaa kohta jo olla, mutta kyllä siitä tärkeimmät ohjelmat näkee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä se on must, joten piilottaminen on ehkä hieman hankalaa (vaatii tooosi ison kaapin ja sitten sen ovet olisi koko ajan auki ;D

   Tässä kohtaa on annettava periksi jopa muille perheenjäsenille *heh*

   Poista
 10. Juurikaan mitään rumempaa ei kotona voi olla kuin telkkari, on se sitten minkä vaan kokoinen. Oli aika hassua, kun yksi tuttu mies kävi Namussa ja sanoi yläkerrassa käytyään, että yksi juttu täällä on joka ei sovi tänne ollenkaan. Telkkari. Siis mies sanoi noin :) Ja oli niin pirun oikeassa :) Olen vähän miettinut, etten taida ensi kesänä viedä koko toosaa möksälle, olen katsonut sitä koko kesänä varmaankin noin viisi tuntia.
  Mutta hieno on tuo teidän 3D! Ps. käytä ohvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mieshän oli täysin oikeassa, Tiina ;D

   Ja mitä sinä sellaisella tosiaan Namussa teet *hih*

   Meillä se vaan on ja pysyy (juu, töllätänhän minäkin sitä...kaikenmaailman sisustusohjelmat on katsottava ;D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...