13.6.2011

Lohirannan rompepäivät

Tuli taas käytyä...rompeostoksilla. Sitä perunakappaa en edelleenkään löytänyt, jotain muuta kylläkin. Hinnat olivat pilvissä, mutta onneksi löytyi muutama edullinen kojukin. Tulevana viikonloppuna olisi taas Iisalmessa vastaava tapahtuma, mutta jää meiltä väliin, sillä kotikaupungissakin on pienimuotoinen rompepäivä happening, jonne siis suunnistetaan.

Olen pitkään ihaillut valtavia peltilaatikoita, joita näkee aina silloin tällöin ja nyt onnistuin sellaisen Lohirannasta löytämään. Kannen sisällä tekstiäkin, josta ilmenee, mihin ko. laatikkoa on käytetty aikoinaan ja on taatusti pohjoismainen ;D
Ja näistä vastaavista pienemmistä punaisista kattiloista kansineen myyjät pyytävät maltaita. Ostin sitten kerralla ison (halavalla kun sain)...ilman kantta ja kesäkukille tottakait ;D Korkeutta noin puoli metriä ! Soppaa en keittele, kun en osaa.

Suloiset sirottimet, vanha parranajokone koteloineen, pieni tinakuppi, pari pientä maustepurkkia sekä joku pieni rasia kaiverruksineen löysivät uuden kodin Aseman laidalta.
Kuvassa sirottimet takana vasemmalla.
Yllä: Maustepurkit
Alla: Tinamukit, perhe kohta koossa ;D
Rasia ja parranajovälineet koteloineen.
Mukava reissu kaikinpuolin, sillä sää suosi, lapset mukana ja pojatkin pääsivät heittämään talviturkit uimarannalla. Me vanhemmat tyydyimme vain kuvaamaan heitä...kuivalla maalla ;D Kyllä oli lystiä ja lämmintä!


15 kommenttia:

  1. Ihania löytöjä.

    Itse en ole vähään aikaa "ehtinyt" edes kirpparilla..:)

    VastaaPoista
  2. Upeita löytöjä olet Satu taas onnistunut tekemään! Etenkin toi peltilaatikko on ihan mahtava!
    Ihanaa, kun yhdessä miehesi (ja välillä lastenkin) kanssa käytte noilla retkillänne! Ja kyllä teillä päin noita rompetapahtumia tuntuu riittävänkin...kunpa meilläkin... Pian täytyy kyllä lähteä tonne mun vakkari "trödel"kauppoihin kiertelemään taas, ehtisköhän seuraavilla vapailla... Sinne jäi viimeksi pari juttua kaihertamaan mieltä, saa nähdä ovatko jo menneet parempiin suihin..

    Mä muuten by the way tosiaan hain ne mokkikset sieltä pakkasesta eilen ja nyt on jo syöty! Jäi sinne vielä pahan päivän varalle onneksi toinen paketti samaisia herkkuja ;D

    Mukavaa alkanutta viikkoa!

    VastaaPoista
  3. Nonni, Satu on taas löytänyt kaikkea mukavaa... ;)

    Miten siellä suunnalla onkin noita Rompepäiviä! Täällä ei ole ikinä mittäää... tai sitten en vaan tajua,koska olihan justiin aika lähellä, jonka missasin..

    No, onhan tätä rojua jo jonni verran ilman rompettaki..

    Kivaa viikkoa!

    VastaaPoista
  4. Kivat löydöt! Peltilaatikko on hieno. Emalikattilat on kyllä tosiaan hinnoissaan, mitä itse olen katsellut, joten tosiaan on napattava heti jos halvalla saa :)

    Kesäkukat käyvät hyvin kattilaan!

    Mukavaa viikkoa :)

    VastaaPoista
  5. Kylläpäs teilläpäin on rompetoreja,. kateellisena täällä katellaan sun ihania löytöjä! ;)
    Meilläpäin on rompetori heinä-elokuun vaihteessa, sitä odotellessa!!! :)

    VastaaPoista
  6. Kiva kun voi katsella kaikkea ihanaa muiden blogeissa ☺
    Koitan viimeiseen asti vältellä kirppareita ja muita kivoja paikkoja siihen asti, että saan kellariin tilaa...aina sinne jotain eksyy kuitenkin muka säilytettäväksi ...

    VastaaPoista
  7. Kivoja löytöjä taas! Itse en ole nyt "päässyt" löytöjä tekemään vähään aikaan, niin tuntuu jo kaipaus sisimmässä nakertavan :)

    VastaaPoista
  8. Aivan upeita löytöjä olet taas tehnyt!
    Kunpa meilläkin olisi jotain rompetapahtumia, mutten ainakaan ole kuullut, että olisi.

    VastaaPoista
  9. Ihania löytöjä!
    Monesti olen itsekseni miettinyt kirpparilla, että monet ylihinnoittelevat tavaroita. Ei kaikki vanha kuitenkaan ole antiikkia... ;-)

    VastaaPoista
  10. Irmastiina: Kirpparit on jääneet mullakin käymättä, kun näitä rompetoreja on pitkin ja poikin ;D

    Liisa: Mukava oli tosiaan, kun koko perhe lähti matkaan. Eivät olleet aikaisemmin käyneetkään...olen saanut itse koluta nuo paikat. Fiilikset olivat vain positiivisia kaikilla ;D

    Jenni: Ei tarttis minunkaan puolesta olla täällä näin monta tapahtumaa...toisen romu on toisen aarre, näin se vain menee ;D

    Onnesta Unelma: Peltilaatikko oli minunkin suosikkini.

    Senni: Ihana, kun on mitä odottaa!!

    Pepi: Juu, minäkin läväytin tässä taannoin kaappini ovet auki parille ystävälle ja siten sain taas tilaa ! Eihän sitä muuten mahdu uutta laittamaan... Ihania nuo ystävät;D

    Sesse: Kyllä se vaan aina nakertaa, pakko myöntää ;D Kun ei ole rompetoreja, kolutaan kirppareilla. Nälkä on tyydytettävä joka tapauksessa ;D

    Titti: Nimenomaan! Heti, kun jokin tavara on vanha, hinta on pilvissä!

    VastaaPoista
  11. Sirutuuli: Tällä sivustolla on aikas lailla rompetapahtumia. Käy kurkkaa, osuisiko joku niistä kotipaikkasi lähelle:
    http://www.rompetori.info/tapahtumat.php

    VastaaPoista
  12. Olipas hieno tuo peltiloota, en ole ennen törmännytkään moisiin - eikä mitään vikaa muissakaan löydöissäsi!
    Jestas muuten, taidan ihan oikeasti voida kommentoida tänne! Tänään olen nimittäin lukenut nipun eri postauksia - ja yhteenkään en ole saanut jätettyä viestiä, surkeaa..

    VastaaPoista
  13. Tiina: Kiitos, peltiloota on tosi mieluinen ;D

    Ihana, että pääsit kommentoimaaan! Jospa ne ongelmat pikkuhiljaa väistyvät ;D

    VastaaPoista
  14. Mäkin tahtoisin rompepäiville.Kerran olen käynyt ja ihan kyllä tulee tavarasokeus.Hinnat on kalliita,täytyy myöntää.Kirpparilta löytää halvemmalla.

    Minä ostin oranssin kattilan parilla eurolla mökkipaikkakunnan kirpparilta.Siellä ei vielä osata pyytää liikoja.Ruostetta oli vähän pohjassa,mutta se ei haittannu.

    Kivoja löytöjä teit.

    VastaaPoista
  15. JaanaElina: Halvalla olet löytänyt kattilan. Rompetoreilla hinnat ovat 10 ylöspäin... Joskus kirpparilta saa vitosella, näin se vain menee.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...