7.4.2011

Hankintoja Saksanmaalta

Aikoinaan tuli shoppailtua paljonkin Saksan Ebaysta kaikenlaista ja tässä yksi päivä aloin miettimään: "Missähän se ja sekin oikein on? Ostinkohan mä silloin sen ja sen?" ...Ja ei muuta kuin kaapeille tutkimaan.

Pinkki ei ole lempivärini, mutta aikas lailla sitä on kertynyt...sinne kaappeihin ;D Nuo lautaset ovat suosikkejani, tosin en ole raaskinut niitä edes käyttää, mutta hyvä, kun muistuivat mieleeni. Kahvikuppi lautasineen ovat koristeena näkyvillä ja ylhäällä keskellä oleva astia on välillä jopa karkkikippona....äiteellä tietenkin! Se kun on tarpeeksi pieni (vaikkei kuvassa ehkä siltä näytä), ettei tule liikaa kaloreita syötyä *hih* Ruokakello lojuu vielä keittiön yläkaapissa, sille ei vain ole löytynyt paikkaa. Mutta nyt, kun löytyi, paikkakin on jo mietinnässä.
Shoppailu ulkomailta aina välillä on piristävää (täh!) ja hyvää kielenharjoitusta. Olisihan se enklantikin mennyt, mutta saksaa vähemmän lukeneena, oli suuri ilo viäntää sitä näin suomalaisena sähköpostitsekin. En tiedä olisiko kauppoja syntynyt, jos puhelimitse olisin tilausta tehnyt ;=)

Viimeisin tilaukseni sieltäpäin on askartelujutksia, joita odottelen saapuvaksi lähipäivinä!

Huomenna olisi sitten vapaapäivä tiedossa....ja mieskin vielä kotona - jaaaa-a - jos lähtis töihin *hahaaa* Ei vaiskaan, suunnitelmia ei ole muuta kuin viedään lapset kouluun, että saa siivota kunnolla. Mutta pienimuotoinen kirppiskierros houkuttelisi, ettei sitten lauantaina enää tarttis lähteä, hmmm-m.

Minä jatkan pähkäilyjä täällä päässä ja toivotan uudet lukijat tervetulleksi sylin täydeltä!!! Voikaahan kaikki hyvin ja pitäkää varpaat vielä lämpimänä!

12 kommenttia:

 1. Ihania!!! Kirppiskierros on myös aina mukava piristys :)

  VastaaPoista
 2. Kauniita astioita, ihanat värit :)

  Mukavaa vapaapäivä ja viikonlopun aikaa!

  VastaaPoista
 3. Kodinhenki ja Onnesta Unelma: Kiitokset molemmille!

  VastaaPoista
 4. Nuo vaaleanpunaiset astiat on ihania.Mulla on nyt joku ihmeellinen vaaleanpunainen into,mitä ei ole aiemmin ollut.Kotiinkin on pikkuhiljaa tullut vaaleanpunaista,pitää vähän hillitä itseään.

  Me käytiin Hampurissa pari vuotta sitten ja pitihän sitä kokeilla koulusaksaa.Ich möchte bezahlen änkytin kahvilassa.Tosi nololta tuntui.=)

  Mukavaa siivous/vapaapäivää.

  VastaaPoista
 5. Ihania astioita! Kirppiskierroshan on ihanaa vapaapäivän viettoa.. hyvää vaapaapäivää..:)

  VastaaPoista
 6. Siitä vaan aamupalapöytään tunnelmaa luomaan...Siis aivan herkullisia astioita:)

  VastaaPoista
 7. Ihania aarteita sulla kaappien kätköissä!!!
  Saksan Ebaystä tekee kyllä löytöjä ;)
  Mistä olet muuten oppinut niin hyvin saksaa? Ihanko koulusaksalla pärjäät?
  Mukavaa loppuviikkoa ja aurinkoiset terkut!

  VastaaPoista
 8. JaanaElina: Tiedän tunteen ;D

  Irmastiina ja Lovviisa: Kiitokset!

  Liisa: Löytöjä sieltä kyllä tekee!! Olen lukenut saksaa 8. luokasta lähtien ja tarvitsen kieliä työssäni. Ihanan aurinkoista viikonloppua sinullekin!

  VastaaPoista
 9. Kylläpäs on suloisia astioita ♥
  Mie en oo ikuna tilannu ulkomailta mitään, en oo uskaltanu :)

  VastaaPoista
 10. Sirutuuli: Kiitokset! Kyllähän se eka kerroilla jänskätti, mutta hyvin on mennyt tähän asti ja tosi tyytyväinen olen ollut kauppakumppaneihin ;D

  VastaaPoista
 11. Niiin romanttisia astioita että!
  Kävin joku vuosi sitten verestämässä saksankielen taitoa - hah - kansalaisopistossa. Hakusessa oli silloin ja taisi jäädäkin :). Hauskaa viikonlopun jatkoa sinne.

  VastaaPoista
 12. Markka: Niinhän se on, että unohtuu, jos ei tarvitse. Itsekin pitää aina kesäksi prepata, sillä silloin tarvitsen kieltä kipeimmin ;D
  Viikonloppuja sinullekin!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...