22.3.2011

Lumelle kyytiä ja kissajuttuja

Päivä on ollut selvästi plussan puolella, vaikka välillä pyrytti hetkellisesti pumpulia taivaan täydeltä. Niin pehmeäksi oli lumipeite tullut, että töistä tullessa en meinannut autolla pihaan päästä. Melkoiset urat jäi ja ne piti käydä puskemassa pois, että huomenna onnistuu töihin lähtö ;D

Kävin pitkästä aikaa hammaslääkärissä *hui*. Edellisin käynti oli 2003...kyllä vain! Hammas alkoi vaivata joulukuussa ja ajattelin, josko pitäisi tilata aika (tänne asti meni ensimmäinen vapaa aika)... Ja saldona ensimmäinen reikä koko meikäläisen elinaikana *ou jee* Vähänkö mä tuuletan nyt!!!!

No, nuo jutut eivät varsinaisesti ole postauksen aihe, liekö mikään näistä, kunhan vain lämpimikseni jupisen riimini rupiset.

Meillä on aikaisemmin ennen Pörriä ollut 2 kissaa. Kissat ehtivät olla meillä vielä esikoisen täyttäessä vielä 4 vuotta ja kuopuksen ollessa 8 kuukauden ikäinen.

Maatiaiskissa Cisse oli meidän "vauva" ennen ensimmäisen lapsen tuloa ja nukkui joka yö keskessämme omalla tyynyllä ;D Petteri, mustavalkoinen angorakissa, oli niinikään ihmisrakas karvapallo, mutta Cisse määräsi "tahdin" heidän arvojärjestyksessään ja Petteri oli muutenkin se rauhallisempi ihanuus;D

Ohessa pari kuvaa meille niin rakkaista kissoista:
Petteri esikoisen sylissä.
Herranjestas tuota tavaramäärää !?!!
Cisse-parka ;D Kuopus vasemmalla.
Kaikkea ihanaa liittyy näihin eläimiin, mutta en rasita teitä enempää ja painun ottamaan Buranan...Puudutuksen vaikutus alkaa ilmeisesti poistua ;D 
Tiistai-illanjatkoja kaikille ja tervetuloa lukijaksi TainaSusanna!

14 kommenttia:

  1. NYT olen kade! nimittäin tosta hammashommasta!
    Itse olen juossut koko ikäni jatkuvasti hammaslääkärissä reikien takia! Vaikka miten tekis niin aina on reikiä. :/ Ei kiva!

    Ihanat kissanrökäleet ;)

    VastaaPoista
  2. Suloiset kisut teillä :) kyllä eläimet on vaan niin rakkaita perheenjäseniä!

    VastaaPoista
  3. Ihania vanhoja kuvia ja suloiset kisut :)
    Paranemista hampaan kanssa...minä en ole kyllä päässyt noin vähällä...grr...viimeksi puoli vuotta sitten puraisin oliivinkiveä ja hampaan tohjoksi...kruunaushan siitä seurasi...
    Mukavaa tiistai-illan jatkoa!

    VastaaPoista
  4. Meitä helli eilisen aurinko paisteellaan ja lämmöllään.. Nyt se pumpulisade laskeutui tänne päin. Hammaslääkärikäynneiltä ja hampaiden korjauksilta olet totisesti säästynyt ;) Minä, joka olen totaalisen hammaslääkärikammoinen käyn säännöllisesti puolen vuoden välein siellä. Lähinnä ne ovat, onneksi, tarkastuskäyntejä. Siedätyshoitoa, onneksi minulla on aivan mahtava hammaslääkäri joka suhtautuu ongelmaani erittäin hyvin!

    Ihanaiset Petteri ja Cisse! Kuten nämä karvaiset ystävämme aina ovat!

    Pörriin myös "täysin myytynä" (kissakuumetta potevana) kysyisin onko Pörri rotukissa vai kotikissa? Niin lumoava kaunotar!

    Tuulisin, kevätterveisin Kirsikka

    VastaaPoista
  5. Jenni: Voi harmi! Ei oo yhtään kiva ;( Kissat olivat rakkaita...

    Onnesta Unelma: Kyllä näin on! Eläimet tuovat niin paljon ihania asioita elämään!

    Liisa: Kiitos kovasti! *Auts* tuota en haluaisi minäkään kokea.

    Kirsikka: Kukapa tykkäisi maata hammaslääkärituolissa muutenkaan! Aina yhtä jännittävä kokemus ;D
    Pörri on pääosin maatiaiskissa, mutta jotain rotua siinä on. Emme vain tiedä mitä ;D M-kuvio otsalla, oranssiruskeat silmät... pitäisi kääntyä itsekin rotuasiantuntijan puoleen.

    VastaaPoista
  6. No heippa!

    Voi jukra mikä ihana sukkahoususankari siellä isoveljen takana kurkkiikaan:)

    Meillä kanssa tuota tavaraa pitäisi karsia ja mulla onkin ensi viikolla talviloma, jolloin teen pienen inventaarion poikien huoneen leluvarastoon. Katsotaan tuleeko siitä vain mitään, kun Julius on kotosalla lomailemassa mun kanssa ja tod.näk ei anna mitään "heittää" pois.

    VastaaPoista
  7. Sanna-Riikka: Heippa pitkästä aikaa! Juu-u, kaiholla muistelen noita aikoja, kun pojat oli vielä "pieniä"! Tavaramäärää en kaipaa (kuva entisestä kodista), se on jo hävinnyt "iän" myötä ;DD Mä muistan, miten onnessani olin, kun sain lapsilta luvan pistää kirpparille noita leluja tai, kun ne meni rikki...

    VastaaPoista
  8. Upeet kissat !!! Meillä on kans kissa, mutta se on sellainen aika pienikokoinen karvapallot. Jokin aikaa sitten olin hieman kissakuumeessa, että meille olisi tullut toinen kisu, nimittäin Maine Coon. Se asia on nyt sitten kuitenkin jäänyt ajatusasteelle :)

    VastaaPoista
  9. Tervehdys sinne aseman laidalle:))
    Kiva,kun näitä uusia blogeja löytyy aina vaan lisää:)
    Hei,minulla on muuten arvonta menossa omassa blogissa maaliskuun loppuun asti.Puumerkkiä kehiin,jos kiinnostaa:)
    Iloa keskiviikolle!

    VastaaPoista
  10. Sinisen talon kuulumisia: Oi, maine coonit on kauniita! Minäkin ottaisin heti, jos saisin yksin päättää ;D

    Pitsienkeli: Sanopas muuta;D Lämpimästi tervetuloa lukijaksi! Käyn merkkaamassa...kiitos!

    VastaaPoista
  11. Sulla on kyllä ihan ihme laatuiset hampaat, jos nyt vasta 1. reikä??:)) En oo koskaan kuullut moisesta tapauksesta :))) Nuo kissat on kyllä ihan yliveto ihanan näköisiä!! Meillä keskimmäinen lapsi kerjää kissaa, mutkun en oikein tiedä haluanko ottaa lisä hoidettavia, kun just oon saanut nuo lapset kouluikäisiksi ja pääsis vähän vähemmällä taas :D Saas kattoo nyt, mihin ratkaisuun päädytään :))

    VastaaPoista
  12. Niina: Isän puolen perintönä saatu ;D Oikea maitovasikka vielä kaiken lisäksi *heh* Toivottavasti muukin luusto säilyy hyvänä...

    VastaaPoista
  13. Hammaslääkäri on siis ihmisen paras ystävä ! Hyvä hyvä että miniästäkin tullee semmottinen. Itekkin tännään hakkiin purentakiskot joita öisin pietään...Saas nähä:)

    VastaaPoista
  14. Lovviisa: Hui.... Meidän esikoisellekin aloitetaan hammasrautaoperaatio huhtikuussa, saa nähdä kuinka kauan kestänee. Yöraudat ainakin kuulemma tulee. Kyllä se lääketiede vaan kehittyy, täytyy myöntää!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...