30.12.2010

Ostoksia alennusmyynneistä

Heti aamusta oltiin poikien kanssa Sofian Tuvan ovenkahvassa... ja kas kummaa, meitä oli jo odotettukin ;D Vähän meinasi pukata paniikkia siitä, mitä olin suunnitellut ostavani...Verhot, joita lähdin hakemaan, olivatkin leveydeltään kapeammat kuin olin kotona mittaillut.
No-ooh, Pirjon asiantuntevalla varmuudella, uskalsin ottaa riskin ja kas kummaa, eivät ne olleetkaan liian kapeat, vaan AIVAN TÄYDELLISET! Kiitokset Pirjolle vielä kerran ! Ehkä asiassa auttoi myös se, että Pirjo on meillä käynyt ja muisteli ikkunan juuri oikeanmittaiseksi. Itse mittasin huolimattomasti, kun oli niin kiire lähteä aamulla *huh ja roiskis*.
Lisäksi ostin ihanan numeronaulakon 3 isolla posliinikoukulla, joka löysi kuin löysikin paikkansa heti, vaikka sitäkin mietin Tuvalla kovasti ja hikeä pukkasi sitä pähkäillessä.
Niin siinä sitten kävi, että kotiin tultaessa keittiö sai tuta, miltä tuntuu jättää joulu taakseen, mutta olen enemmän kuin tyytyväinen. Enää on kuusi jouluvaloineen olohuoneessa, jouluseimi makkarissa ja jotain pientä muistoa joulusta ruokailuhuoneessa.

Tässä vielä tämän päivän saldoa vielä kuvin:
  
Pörrikin tykkäsi verhoista...
Tulihan ne alas sieltä...
Ai...mua kuvataan taas...
Onks´nyt hyvä asento??
Nyt alkaa satamaan lunta *hmm*...mitenkähän siihen oikein suhtautuisi...No mutta, sehän tietää vain pitkästä aikaa kolaamista...missähän se kola oikein on??? Ja sitäpaitsi, se on vasta huomisen ohjelmassa, kovin on tuo lumentulo vähäistä ;D Ei muuta kuin mukavaa illanjatkoa kaikille!

4 kommenttia:

 1. Heh,kyllä näyttää Pörri osaavan taiteilijan lahjat,osaa käyttäytyä kameran edessä:D,aatteli äkistään,et nytkö taas joutuu kuvaan ja sitä kautta sitten nopea liike ja sitten poseeraamaan,söpö kisuli!

  VastaaPoista
 2. Tansku: Pörri on jo niin kyllästynyt, kun me leikitään uudella kameralla koko ajan, että sen silmät menee jo kameran näkemisestä noin ;DDD Silti jaksaa katsoa aina kohtikin toisinaan :)

  VastaaPoista
 3. Jos kaupungissa satoi yhtä paljon lunta kuin täällä maalla, niin kolalle on tosiaan käyttöä :D Iskäkin lähti jo traktorilla aurailemaan, että pääsee ihmiset uuden vuoden viettoon. Eli eipä muuta kuin oikein hyvää uutta vuotta 2011! :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos Katja, samoin oikein oikein hyvää uutta vuotta 2011 teidän koko porukalle!
  PS. Kola löytyi *plääh* ja lumitöitä oli kuin olikin ;DDD

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...