8.9.2010

Blogihuone :)

Halkokuorma tuli tänään ja puut ovat siistissä pinossa varastossa odottamassa pakkasia. Hurrrr, en halua edes vielä ajatella kylmää talvea, sillä nyt on pari päivää ollut niin ihanan lämmintä. Tällaisena kun pysyisi eikä sataisi, niin kyllä kylmän talvenkin kestää...mutta sade, siitä minä en tykkää, en en en!!
Meillä on olohuoneessa kakluuni, joka on varaava ja keittiössä puuliesi, joita sitten lämmitellään tarpeen mukaan. Itseasiassa keittiön puuliedellä tulee tehtyä talvisin lähes kaikki ruoka, mikä vaatii kypsentämistä. Cosy, kuten engelsmannit sanoisivat :). Ja minne sitä on kiire, valmiissa maailmassa. Pökköä pesään vaan!

Aloitin vähän aiheen vierestä, mutta nyt palataan otsikkoon. Eli ao. huone on minun pyhättöni, siellä kirjoittelen tätä blogia, tuunailen, askartelen, ompelen ja mitä milloinkin keksin. Se on makuuhuoneemme lisäksi ainut vaalea huone, romanttisesti sisustettu (sanoisi viisaammat...). Mutta minkäs teet, kun kaikki huoneet oli valmiiksi tapetoitu jo ostaessamme talon, ei mielikuvitus antanut valtaa muulle tässä kohtaa. Tosin meidän makuuhuoneessammekin on vaalea tapetti, mutta kalustus siellä on osittain tummempaa.
Juu, juu, myönnän, kyllä minä tästä halusinkin juuri tälläisen. Pohjapiirroksessa huone oli merkitty ihanasti palvelijanhuoneeksi, joten tekstailin oveen "Piianhuone". Piikaa ei meillä vara ole palkata, joten täyttäköön tuon viran vielä tällä kertaa allekirjoittanut:=)


Tässäpä muutama kuva "Blogi/Piianhuoneesta", jota käytetään aina tarvittaessa myös vierashuoneena.


Mukavia illanjatkoa teille kaikille ja nautitaan nätistä syysillasta! Moikka, moikka!


2 kommenttia:

  1. Tosi kaunis blogi sinulla ja tuo Piianhuone on niin ihana!!
    Mukavaa viikonjatkoa! :)

    VastaaPoista
  2. Hei Hilda, kiitos kovasti!
    Kuin myös ja mukavaa viikonloppua sinullekin!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...